Raksturs un garša Šīs kafijas vidējo blīvumu papildina pikanta un augļaina nots ar mandarīnu mājienu. Šokolādes pēcgarša ir ilgstoša un lēni kūst uz mēles. Ziedu garšas un maigais skābums nodrošina, ka katrs malks ir tīra bauda.
Īpatnības Pateicoties maigajam, tropiskajam klimatam, Zambijai ir ideāli priekšnoteikumi arabikas audzēšanai. Misionāri kafiju no Kenijas un Tanzānijas uz Zambiju atveda 20. gs. piecdesmitajos gados. To galvenokārt audzē lielās, modernās plantācijās. Viena no tās specialitātēm ir tā sauktā pērļu pupiņa. Tā izskatās ļoti atšķirīga no parastajām kafijas pupiņām, kas aug pa divām vienā kafijas ķirsī, saspiestas kopā no plakanās puses. Pērļu pupiņa aug pati par sevi un tādējādi iegūst apaļu, pērlei līdzīgu formu.
- Vegāns
- Bezglutēna
- Bez laktozes
- Bez ģenētiski modificētām vielām
- Bez mākslīgām krāsvielām un konservantiem
- Bez mākslīgiem aromatizētājiem
- Garšīgi, praktiski, par labu cenu
100% Arabika
Šajā sadaļā drīzumā tiks izvietotas receptes.







Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.