Šīs izcilās Pu-erh tējas pagatavošanai lauksaimnieki atlasa tikai vismaigākos pumpurus un labākās lapas, katru rūpīgi atlasot, lai saglabātu izcilības mantojumu. Termins “Pilis” attiecas uz prestižu šķirni, kas savulaik bija pieejama tikai imperatora galdam Ķīnas Han dinastijas laikā, pirms vairāk nekā 1800 gadiem. Tās aromāts smalki atgādina saldus, lipīgus rīsus — delikāts, tomēr bagātīgs, ar maigu, noturīgu, saldu pēcgaršu, kas glāsta aukslējas. Šī tēja, čukstot par senām dinastijām un kalnu miglu, ir radīta klusiem pārdomu brīžiem.
- Vegāns
- Bezglutēna
- Bez laktozes
- Bez gaļas ekstraktiem
- Bez jebkādām dzīvnieku valsts sastāvdaļām
- Bez palmu eļļas
- Bez ģenētiski modificētām vielām
- Bez mākslīgām krāsvielām un konservantiem
- Bez mākslīgiem aromatizētājiem
- Garšīgi, praktiski, par labu cenu
Pagatavošana: atdalīt no plāceņa 3-4g tējas tā, lai nesalauztu lapiņas. Apliet ar ~150 ml vārītu ūdeni. Pirmais uzlējums 5 sek. paredzēts tējas noskalošanai! Dzeršanai izmantot otro uzlējumu! Izturēt ~1-1,5 min. Katru nākamo uzlējumu izturēt par 1 min. ilgāk. Iespējami 3 – 4 uzlējumi.
Brīdinājums: Uzglabāt tumšā, vēsā, sausā vietā.
IzeIzcelsmes valsts:
Ķīna
Šajā sadaļā drīzumā tiks izvietotas receptes.







Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.