Atgriezties uz iepriekšējo lapu
Sarkana safrāna diegi

Sarkana safrāna diegi

Safrāns ir visvērtīgāka garšviela pasaulē. Kas to nosaka? Galvenokārt smalkais novākšanas veids – smalkās, sarkanās drīksnas novāc no krokusa ziediem. nepieciešams apmēram 250 000 krokusa ziedi,lai smalka roku darbā dabut 1 kg safrāns. Sarkanajam zeltam ir ne tikai izteikts krāsošanas efekts, bet arī nesalīdzināmi delikāta garša ar intensīvu un unikālu nobriedu pieskārienu.

 
Sarkana safrāna diegi 1g Sarkana safrāna diegi 1g
€7,50
vai

Tieši tāpēc, ka safrāns ir tik dārgs, kā arī garšas ziņā spēcīgs, maltītēs to izmanto ļoti maz – vien dažus safrāna stiebriņus. Ēdienam tas piešķir skaistu, dzeltenu krāsu. Visbiežāk to izmanto konditorejas izstrādājumos – dažādos krēmos un kūku biskvītos, pirms lietošanas izšķīdinot siltā pienā.Ideāli piemērots: • Rīsu ēdieni, piemēram, paella un risotto • Zupas, jo īpaši zivju zupas • Vieglās mērces dārzeņiem vai zivīm • nūdeles un mīklas pastas • Marinējiet gaļu un zivis • rīsu pudiņš, • Persijas mandeļu pudiņš • souffle • saldējums

Šajā sadaļā drīzumā tiks izvietotas receptes