Atgriezties uz iepriekšējo lapu
Cepeša mērce

Cepeša mērce

Ar šo mērci Jūs varēsiet „uzburt” pikantu tumšo mērci vai atšķaidīt, iebiezināt vai uzlabot savas mērces garšu. Vienā acumirklī būs gatava garda mērce ar nelielu tauku un kaloriju daudzumu- tikai 0.4g tauku uz 100ml mērces un tikai 29 kalorijas uz 10g mērces.

GEFRO jaunā uzlabotā cepeša mērces recepte ar rīsu miltiem un inulīnu (dabīgs prebiotiķis, kas veicina zarnu trakta mikrofloras normalizēšanos, uzlabojot gremošanu. Palīdz organismam asimilēt tam nepieciešamos minerālus un vitamīnus, aktivizē asinsrades sistēmu un paaugstina imunitāti).

GEFRO cepeša mērce lieliski garšo ar gaļas ēdieniem, steiku, cepeti, makaroniem, kartupeļiem, sautējumiem kā arī savu mērču garšas uzlabošanai.

Izmēģiniet, jo mērces pagatavošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša.

 
Cepeša mērce 400g = 4 litri mērces Cepeša mērce 400g = 4 litri mērces
€6,40
Cepeša mērce 200g = 2 litri mērces Cepeša mērce 200g = 2 litri mērces
€3,70
vai
  • Veģetārs
  • Bez glutēna
  • Bez laktozes
  • Bagāta ar balastvielām
  • Bez gaļas ekstraktiem
  • Bez jebkādām dzīvnieku valsts sastāvdaļām
  • Bez hidrogenētiem taukiem
  • Bez ģenētiski modificētām vielām
  • Bez mākslīgām krāsvielām un konservantiem
  • Bez mākslīgiem aromatizētājiem
  • Garšīgi, praktiski, par labu cenu

Kā atsevišķu mērci - 250 ml silta ūdens iemaisīt vienu ēdamkaroti mērces ar kaudzi (25g) un uz lēnas uguns apmaisot uzkarsēt līdz vārīšanās temperatūrai, nedaudz pavārīt un Jūsu cepeša mērce ir gatava.

Kā papildinājums mērcei - esošo mērci papildiniet ar nelielu daudzumu ūdens, piena vai saldo krējumu un lēni iemaisot atbilstošu daudzumu cepeša mērces pulvera, uz lēnas uguns apmaisot uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai, nedaudz pavārīt un mērce ir gatava

Garšu variācijas - Jūs varat papildināt cepeša mērci ar sarkanvīnu, saldo krējumu, ceptiem sīpoliem vai sēnēm, tādējādi variējot un iegūstot pikantāku vai maigāku garšu. Garšas variācijas ir Jūsu rokās.

GEFRO ieteikums – daļēji ūdens vietā (pusi uz pusi) iesakām izmantot pienu, tādējādi mērce būs vēl bagatīgāka un krēmīgāka un joprojām tajā bus maz kaloriju.

 100ml mērces = 10g pulvera

Kalorijas 127 kj / 30kcal
Olbaltumvielas                   1,3g
Ogļhidrāti                   4,9g
 - no kuriem cukurs 1,9g
Tauki                   0,5g
Balastvielas                   0,6g
Nātrijs                   0,6g
Holesterīns              0,0 mg
Maizes ekstrakts              0,4 MV

Rīsu milti, kartupeļu ciete, granulēts dārzeņu buljons, garšas pastiprinātājs (mononatrijaglutamāts – dabīgas izcelsmes no cukurbietēm un kukurūzas), laktoze, dekstroze, rauga ekstrakts, sīpolu pulveris,  jūras sāls, inulīns (dabīgs prebiotiķis), necietināti (nehidrogenēti) augu tauki, tomātu pulveris, garšvielas (satur sinepes), karamelizēts cukurs, maltodekstrīns, galda sāls.

Šajā sadaļā drīzumā tiks izvietotas receptes