Atgriezties uz iepriekšējo lapu
Algau pilngraudu krēmzupa

Algau pilngraudu krēmzupa

Allgau reģionā pirms daudziem simtiem gadu, čaklā zemnieka sieva no miežu grūbām, vērtīgiem kviešu pilngraudu miltiem un dārzā plūktām garšvielām visai ģimenei gatavoja sātīgu maltīti, pēc receptes, ko viņa bija ieguvusi no savas vecmāmiņas. Arī mums no GEFRO šī recepte ir no vecmāmiņas. Papildiniet šo zupu ar cepta speķa gabaliņiem vai rīvētu sieru un Jūs iegūsiet īstu delikatesi.

Algau graudaugu zupa nomierinās Jūsu vēderu un radīs sāta sajūtu ilgam laikam.

 
Algau pilngraudu krēmzupa 500g = 20 porcijas Algau pilngraudu krēmzupa 500g = 20 porcijas
€7,30
vai
  • Veģetāra
  • Bagāta ar balastvielām
  • Bez gaļas ekstraktiem
  • Bez jebkādām dzīvnieku valsts sastāvdaļām
  • Bez hidrogenētiem taukiem
  • Bez ģenētiski modificētām vielām
  • Bez mākslīgām krāsvielām un konservantiem
  • Bez mākslīgiem aromatizētājiem
  • Garšīgi, praktiski, par labu cenu

5as tējkarotes (50g) iemiasiet  0,5 litros silta ūdens, uzvāriet un vāriet uz lēnas uguns 5 minūtes regulāri apmaisot.

GEFRO ieteikums – daļēji ūdens vietā (pusi uz pusi) iesakām izmantot pienu, tādējādi zupa būs vēl bagatīgāka un krēmīgāka un joprojām tajā bus maz kaloriju.

100ml = 10g pulvera

Kalorijas 110 kj / 26kcal
Olbaltumvielas                   1,0g
Ogļhidrāti                   5,2g
Tauki                   0,2g
Balastvielas                   0,5g
Nātrijs                   0,4g
Holesterīns                   0,0g
Maizes vienības                0,4 MV

Pilngraudu kviešu milti (36%), mieži, jūras sāls, laktoze, sīpoli, granulēts dārzeņu buljons, dekstroze, necietināti augu tauki (nehidrogenēti), garšas pastiprinātājs (mononatrijaglutamāts – dabīgas izcelsmes produkts no cukurbietēm un kukurūzas), rauga ekstrakts, zaļumi, burkāni, garšvielas, garšvielu ekstrakts, grauzdēts cukurs, selerijas.

Šajā sadaļā drīzumā tiks izvietotas receptes